Selecteer een pagina

Kapel webdesign is ontstaan uit een hobby!

Het maken van websites is al een lange tijd mijn passie. Een passie omzetten naar een onderneming betekend in mijn ogen werken met plezier. Ook werken samen met andere partners. Hierdoor verbreden wij onze kennis en  mogelijkheden betreft uw website. Denk hierbij aan de hosting van uw site. Dit zal dan ook bij ons draaien. Op deze manier zijn wij altijd uw aanspreekpunt en hoeft u niet meerdere bedrijven te bellen wanneer een probleem zich voordoet.

Stuur ons een bericht met wat uw wensen zijn. We nemen binnen 24 uur contact met u op. Contact opnemen is altijd gratis!

Ons doel!

Het is van belang dat u straks tevreden bent met het resultaat. Met goede communicatie bereiken we het doel samen. Door alle opties te bespreken kunnen wij goed met u meedenken over de website en zo ook het beste resultaat leveren.

Met welk programma werken wij?

Wij gebruiken wordpress voor het maken van websites en webshops.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.

Waar wij voor zorgen!

Frisse uitstraling

Een goed idee voor een website is vaak stap 1. Maar dan moet uw idee nog goed worden uitgevoerd naar een sprekende website. Dit betekend een mooi overzichtelijk design waar je snel kunt vinden wat je zoekt. Wanneer iemand op je website lang moet zoeken naar een onderwerp, product of simpelweg informatie kan dit negatief uitpakken. Tegenwoordig wilt iedereen snel vinden wat hij of zij zoekt. Vinden ze het niet snel? Dan zijn ze ook zo weer weg van de website. Het is dus van belang dat uw website er duidelijk, overzichtelijk en fris uitziet.

Responsive design

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij we streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Wanneer een website niet responsive is en er dus slecht uitziet op een tablet of telefoon kan dit er voor zorgen dat mensen uw website weer verlaten.

Snelle website

Recent onderzoek toont aan dat meer dan 40%(!) van de bezoekers je website verlaat als deze niet binnen drie seconden geladen is (bron: Google)! Een website die er lang over doet om te laden wordt door bezoekers als niet-gebruiksvriendelijk ervaren.

Bij Kapelwebdesign vinden wij snelheid dan ook erg belangrijk en doen wij er alles aan om uw website zo goed mogelijk te optimaliseren.

Onderhoud

Wanneer een website is gemaakt heeft deze natuurlijk ook onderhoud nodig. Hier moet u denken aan het up to date houden van uw website. Updates van een website, plugins en het thema is belangrijk. Wanneer een website niet up to date is loopt u een vergroot risico op een website wat niet goed meer werkt.

Goede communicatie

Niks is vervelender dan slechte communicatie. Daarom doen wij er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor u.

Wij zijn dan ook vaak in de weekenden goed bereikbaar in tegenstelling tot andere die enkel van maandag tot en met vrijdag beschikbaar zijn.

Een goede samenwerking

Goede communicatie is belangrijk. U moet duidelijk zijn in wat uw wensen zijn zodat wij hier het beste van kunnen maken. Ook nadat uw website life staat is het belangrijk om af en toe contact te hebben. Het kan natuurlijk zijn dat er iets veranderd is in uw idee of organisatie. Het is dan natuurlijk van belang dat uw site mee veranderd.

Regelmatig contact

Wij zullen er alles aan doen om uw website optimaal te laten draaien. Buiten dat is het ook soms nodig om uw content aan te passen naar eventuele nieuwe informatie. Wij zullen dan ook zo nu en dan contact opnemen om te vragen of alles nog naar wens is en alles nog up to date is.